Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö, käsi klikkaamassa lukon kuvaketta

Päivitetty viimeksi: 6.2.2023

JohnSlots.com arvostaa yksityisyyttäsi yhtä paljon kuin sinäkin, ja tämä tietosuojakäytäntö on luotu tuomaan sinulle mielenrauhaa. Tämä tietosuojakäytäntö (“tietosuojakäytäntö”) kertoo yhdessä sivuston yleisten käyttöehtojen kanssa perusteet sille, kuinka käytämme sinulta keräämiämme tai sinun meille luovuttamia tietoja.

Lue käytäntö läpi huolella, jotta ymmärrät näkemyksemme ja toimintatapamme henkilötietoihisi ja niiden käyttöön liittyen. Käymällä sivustollamme hyväksyt tässä tietosuojakäytännössä kuvatut toimintatavat.

1. Mitä tietoja keräämme sinusta? 

Henkilötiedot tai henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat kaikkea henkilöstä kerättävää tietoa, josta henkilö voidaan tunnistaa. Niihin ei kuulu tieto, josta henkilöllisyys on poistettu (anonyymit tiedot).

Saatamme kerätä, käyttää, säilöä ja siirtää erilaista tietoa sinusta seuraavasti:

Identiteettitiedot” sisältää etu- ja sukunimen tai muun vastaavantyyppisen tunnisteen. 

Yhteystiedot” sisältää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. 

“Profiilitiedot” sisältää käyttäjänimesi ja salasanasi (salattu), sisäänkirjautumisen ja uloskirjautumisen ajankohdat.

“Markkinointi- ja viestintätiedot” sisältävät valintasi vastaanottaa markkinointia meiltä ja kolmansilta osapuolilta, viestintäasetuksesi ja kaikki kanssasi käymämme kirjeenvaihto. Tähän kategoriaan kuuluu myös lähettämäsi sisältö, kuten viestit, kommentit, henkilökohtaiset mieltymykset, mielipiteet, valitukset ja chatit.

“Tekniset tiedot” sisältävät internet-protokollaosoitteen (IP-osoite), jota käytetään tietokoneen liittämiseen internetiin, kirjautumistietosi, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetukset, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, internet-palveluntarjoajasi (ISP), laitteesi, sijaintisi, käyttöjärjestelmäsi ja -alustasi, pyyntöjesi otsikot ja muut verkkotunnisteet.

“Käyttötiedot” sisältävät tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme, kuten täydelliset URL-osoitteet (Uniform Resource Locators) ja sivujen vuorovaikutustiedot.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös “koottuja tietoja”, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja, mihin tahansa tarkoitukseen. Kootut tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä lain mukaan henkilötietoina, koska nämä tiedot eivät suoraan tai epäsuorasti paljasta henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi koota käyttötietojasi laskeaksemme, kuinka monta prosenttia käyttäjistä hyödyntää tiettyä nettisivun toimintoa. Jos kuitenkin yhdistämme kootut tiedot henkilötietoihisi niin, että niistä voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme koottuja tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Emme kerää tietoa rodustasi tai etnisestä taustastasi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, sukupuolielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, poliittisista mielipiteistäsi, ammattiyhdistysjäsenyydestäsi, terveydentilastasi tai geneettisistä ja biometrisistä tiedoistasi.

2. Miten henkilötietojasi kerätään? 

Käytämme erilaisia menetelmiä kerätäksemme tietoja sinulta ja sinusta, kuten:

Suora vuorovaikutus: voit antaa meille henkilötietojasi, yhteystietojasi ja profiilitietojasi, kun:

a) rekisteröidyt verkkosivustollemme

b) tilaat uutiskirjeemme

c) otat meihin yhteyttä

d) kun osallistut johonkin kampanjaamme

e) lähetät sisältöä, kuten viestejä, kommentteja, henkilökohtaisia mieltymyksiä, mielipiteitä, valituksia, chattejä jne.

Automaattiset teknologiat tai vuorovaikutukset: Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi, selaustoiminnoistasi ja -tavoistasi. Keräämme näitä tietoja käyttämällä evästeitä, palvelinlokeja ja muita vastaavia tekniikoita. Sivustolla tehdään kohdennettua mainontaa henkilötietojesi perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että sivusto tarjoaa sinulle kiinnostuksen kohteisiisi perustuvaa mainontaa sen perusteella, mitä olemme tallentaneet sivuston käytöstäsi tai keränneet käyttämiemme analytiikka-alustojen tai evästeiden avulla. Lisätietoja näistä toiminnoista saat evästekäytännöstämme.

Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet: Saatamme tehdä yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa (vaikkapa sisällöntuottajien ja analytiikkayritysten, kuten Google Analyticsin, kanssa), jotta voimme parantaa verkkosivuston palveluita ja ymmärtää paremmin, miten käytät sivustoa, sekä tukea aloitteitamme. Nämä yritykset saattavat kerätä sinusta tietoja automaattisesti vierailusi yhteydessä. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä saat evästekäytännöstämme.

3. Miten henkilötietojasi käytetään?

Käytämme henkilötietojasi vain tarkoituksiin, joita varten keräsimme ne, paitsi jos katsomme kohtuudella, että meidän on käytettävä niitä muuhun tarkoitukseen ja että tämä syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa.

Voimme käsitellä henkilötietojasi tietämättäsi rajatuissa tilanteissa, joissa laki niin vaatii tai sallii.

Tarkoitus/toiminta Kategoria Käsittelyn laillinen peruste 
Rekisteröiminen uutena käyttäjänä (a) Henkilötiedot(b) Yhteystiedot(c) Profiilitedot Tarpeellinen laillisten intressiemme kannalta (jotta tiedot voidaan pitää ajantasalla)
Ylläpitääksemme suhdettamme kanssasi, johon sisältyy:(a) Käyttöehtojemme tai tietosuojakäytäntömme muutoksista ilmoittaminen.(b) Käyttäjätilisi ylläpitäminen. (a) Henkilötiedot(b) Yhteystiedot(c) Profiilitedot(d) Markkinointi ja viestintä (a) Kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen.(b) Tarpeellinen laillisten intressiemme kannalta (jotta tiedot voidaan pitää ajantasalla)
Mainosmateriaalin ja uutiskirjeiden lähettäminen sinulle.(a) Henkilötiedot(b) Yhteystiedot(c) Profiilitedot(d) Käyttötiedot(e) Markkinointi ja viestintä (a) Suostumus (jos otamme sinuun yhteyttä suoramarkkinoinnin avulla).
Liiketoimintamme ja sivustomme hallinnointi ja suojaaminen (kuten vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen isännöinti).(a) Tekniset tiedot (a) Välttämätön laillisten etujemme vuoksi (liiketoimintamme pyörittämiseksi, hallinto- ja tietotekniikkapalvelujen tarjoamiseksi, verkkoturvallisuuden varmistamiseksi sekä liiketoiminnan uudelleenorganisoinnin tai konsernin uudelleenjärjestelyjen yhteydessä).
Verkkosivuston asianmukaisen sisällön ja mainosten toimittaminen sinulle ja sinulle tarjoamamme mainonnan tehokkuuden mittaaminen tai ymmärtäminen. (a) Henkilötiedot(b) Yhteystiedot(c) Profiilitedot(d) Käyttötiedot(e) Markkinointi ja viestintä(f) Tekniset tiedot (a) Välttämätön laillisten etujemme vuoksi (jotta voimme tarjota sinulle sivuston kautta relevantteja etuja aiempien toimintojesi ja mieltymystesi perusteella). 
Data-analytiikan käyttäminen verkkosivuston, tuotteiden, markkinoinnin, asiakassuhteiden ja -kokemusten parantamiseen.  (a) Tekniset tiedot(b) Käyttötiedot (a) Välttämätön laillisten etujemme vuoksi (käyttäjätyyppien määrittelemiseksi, sivustomme pitämiseksi ajan tasalla ja merkityksellisenä sekä liiketoimintamme kehittämiseksi). 
Tehdä sinulle ehdotuksia ja suosituksia tuotteista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. (a) Henkilötiedot(b) Yhteystiedot(c) Tekniset tiedot(d) Käyttötiedot(e) Profiilitedot(f) Markkinointi ja viestintä (a) Suostumus.(b) Kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen.
Jotta voit osallistua sivustolla saatavilla oleviin ilmaispeleihin, turnauksiin, arvontoihin ja kilpailuihin (“Ilmaistapahtumat”). Välittääksemme sinulle tietoja järjestettävistä ilmaistapahtumista, tulevista arvonnoista tai aiempien ilmaistapahtumien tuloksista.Jos olet ilmaistapahtuman voittaja, julkaisemme sivustolla perushenkilötietoja, joissa ilmoitamme, että olet voittaja. (a) Henkilötiedot(b) Yhteystiedot(c) Profiilitedot(d) Markkinointi ja viestintä(a) Kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen.(b) Välttämätön laillisten etujemme vuoksi (jotta tietomme voidaan pitää ajantasalla).
Jotta voit lähettää arvostelun, mielipiteen yhteisöä tukevista kasinoista.(a) Markkinointi ja viestintä(a) Kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen. (mahdollistavat sivuston toiminnan ja sen liiketoimintatarkoituksen täyttämisen).

Muistathan, että voit aina peruuttaa suostumuksesi käyttäjätililläsi, seuraamalla uutiskirjeissä olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä.

4. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi? 

Emme vaihda, jaa, siirrä tai luovuta mitään henkilötietojasi, paitsi jos tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellään tai jos sovellettava laki sitä edellyttää.

Edellytämme, että kaikki kolmannet osapuolet kunnioittavat henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelevät niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmannen osapuolen palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, vaan annamme niille luvan käsitellä henkilötietojasi vain määrättyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi tytäryhtiöillemme tai affiliaateille lailliaisa liiketoimintatarkoituksia varten.

Pyrimme tekemään yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tarjoavat palveluja, ratkaisuja ja tarjouksia, joiden uskomme olevan asiakkaillemme hyödyllisiä, ja tällaisissa tapauksissa tarjoamme sinulle tällaisten muiden yritysten palveluja, ratkaisuja ja tarjouksia.

Voimme luovuttaa tietojasi, jos laki niin vaatii, jotta voimme noudattaa oikeudellisia menettelyjä.

Sivuston sulautumisen, uudelleenjärjestelyn tai myynnin yhteydessä voimme siirtää kaikki tallennetut henkilö- ja muut tiedot kaikille asiaankuuluville kolmansille osapuolille. Tässä tapauksessa sivusto ilmoittaa käyttäjille ennen kuin henkilötietoihin sovelletaan eri tietosuojakäytäntöä.

Siirrämme henkilötietojasi palveluntarjoajillemme tai yhteistyökumppaneillemme Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Siirrämme henkilötietojasi ETA-alueen ulkopuolelle vain siinä tapauksessa, että asianomaiset maat, joihin tiedot siirretään, tarjoavat riittävän suojan henkilötiedoillesi.

  • Sen määrittäminen, onko henkilötietojesi suojan taso riittävä, perustuu johonkin seuraavista seikoista:
  • Euroopan komissio on todennut, että kyseinen kolmas maa, alue tai tietty sektori kyseisessä kolmannessa maassa takaa riittävän tietosuojan tason tietojen siirroissa;
  • Palveluntarjoaja tai kumppani, jolle henkilötietojasi siirretään, tarjoaa asianmukaiset takeet ja rekisteröidyn oikeudet sekä rekisteröidyille on tarjolla asianmukaiset oikeussuojakeinot. Asianmukaiset takeet voidaan antaa eri tavoin, kuten käyttämällä EU:n komission hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita.

Varaamme myös oikeuden toimittaa kolmansille osapuolille tilastoja sivuston käytöstäsi, myynnistä, liikenteestä ja muita sivustoon liittyviä tilastotietoja ilman, että henkilöllisyytesi tunnistetaan.

Emme anna mitään takuuta siitä, että sivustoon linkitetyt ja sivustolta lähtevät kolmansien osapuolten sivustot eivät käytä tietojasi.

5. Yleinen tilin rekisteröintikäytäntö

Voit rekisteröidä ilmaisen tilin sivustolle. Huomaa, ettei tämä ole pakollista jatkaaksesi sivuston käyttöä ja osallistuaksesi tarjolla oleviin kampanjoihin, ellei toisin mainita.

Tilin rekisteröinti ei ole mahdollista lapsille ja alle 18-vuotiaille vierailijoille (tai vastaavalle vähimmäisikärajalle kyseisellä lainkäyttöalueella). Tämän tietosuojakäytännön mukaisesti sivusto ei tietoisesti tallenna, säilytä tai luovuta mitään alle 18-vuotiaiden lasten ja vierailijoiden henkilötietoja (tai vastaavaa alaikärajaa kyseisellä lainkäyttöalueella).

Kun olet rekisteröinyt, voit milloin tahansa pyytää tilin poistamista. Huomaa, että säilytämme rekisteröidyt tiedot suojatussa arkistossamme tilasto- ja analyysitarkoituksiin, kuten jäljempänä kohdassa 7. tarkemmin selitetään.

Alaikäisten suojeleminen

Sivusto on nettirahapelien tietoportaali, eikä mikään sen markkinointisisällöstä, tuotteista, palveluista tai myynninedistämistoimista sovellu tai ole suunnattu lapsille tai alle 18-vuotiaille kävijöille (tai vastaavalle alaikärajalle kyseisellä lainkäyttöalueella). 

Sivusto ei tietoisesti pyydä tai kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta. Jos sivusto huomaa, että se on vahingossa kerännyt henkilötietoja alle 18-vuotiaalta, se poistaa kyseisen lapsen henkilötiedot rekistereistään niin pian kuin mahdollista. Sivusto ei ole vastuussa lasten tai alle 18-vuotiaiden vierailijoiden (tai asianomaisen lainkäyttöalueen vastaavan alaikärajan) toimista, jotka perustuvat sivuston tai sen alaverkkotunnusten ja -sivujen sisältöön tai niiltä lähteviin markkinointikampanjoihin (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sähköpostiuutiskirjeeseemme).

6. Mitkä ovat oikeutesi? 

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia henkilötietoihisi liittyen:

Sinulla on oikeus:

  1. Pyytää pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan myös nimellä “rekisteröidyn pääsypyyntö”). Voit saada kopion henkilötiedoista, joita meillä on sinusta, ja tarkistaa, että käsittelemme niitä laillisesti. 
  2. Pyytää oikaisemaan hallussamme olevia henkilötietojasi. Tämän avulla voit korjata hallussamme olevat epätäydelliset tai epätarkat tietosi, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuus.
  3. Pyydä henkilötietojesi poistamista. Tämän avulla voit pyytää meitä poistamaan henkilötiedot, jos meillä ei ole perusteltua syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (ks. jäljempänä), jos olemme käsitelleet tietojasi lainvastaisesti tai jos meitä vaaditaan poistamaan henkilötietosi paikallisen lainsäädännön noudattamiseksi. Huomaa kuitenkin, että emme välttämättä voi aina noudattaa poistopyyntöäsi erityisistä laillisista syistä, jos meidän on noudatettava sovellettavia lakeja tai jos meillä on laillinen etu olla noudattamatta pyyntöä. Muuten voit pyytää käyttäjiä poistamaan kaikki henkilötietosi milloin tahansa, jolloin teemme parhaamme noudattaaksemme pyyntöäsi. Huomaa, että jos haluat poistaa työhakemukseen liittyvät tietosi, emme voi ottaa sinua huomioon tulevissa avoimissa työtehtävissä, jotka saattavat sopia hakemukseesi, ellet tee uutta hakemusta ja lähetä tietoja uudelleen.
  4. Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos vetoamme lailliseen etuun (tai kolmannen osapuolen etuun), mutta jokin erityistilanteeseesi liittyvä seikka saa sinut vastustamaan käsittelyä, koska koet sen vaikuttavan perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Joissakin tapauksissa voimme kuitenkin osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia syitä käsitellä tietojasi, ja ne ohittavat oikeutesi ja vapautesi. 
  5. Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Tämän avulla voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa:

a) jos haluat meidän varmistavan tietojen paikkansapitävyyden.

b) jos tietojen käyttö on lainvastaista, mutta et halua, että poistamme tiedot.

c) jos haluat, että säilytämme tiedot, vaikka emme enää tarvitsisi niitä, koska tarvitset niitä laillisten vaatimusten laatimiseen, esittämiseen tai puolustamiseen.

d) olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ylivoimaiset lailliset perusteet käyttää niitä.

  1. Pyytää henkilötietojesi siirtoa sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain sellaisia automaattisia tietoja, joiden käyttämiseen olet alun perin antanut suostumuksesi, tai jos olemme käyttäneet tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  2. Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos käytämme suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluja. Ilmoitamme sinulle, jos näin käy, kun peruutat suostumuksesi.

Sinun ei tarvitse maksaa saadaksesi henkilötietojasi (tai käyttää muita oikeuksia). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä noudattamasta pyyntöäsi näissä olosuhteissa.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus saattaa kestää yli kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet esittänyt useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

Säilytämme kopiot kaikista meille lähettämistäsi viesteistä (mukaan lukien kopiot sähköpostiviesteistä ja chat-viesteistä), jotta voimme säilyttää tarkat tiedot sinulta saamistasi tiedoista.

7. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi? 

Voit pyytää meitä poistamaan tietosi sulkemalla käyttäjätilisi. Tällöin poistamme välittömästi kaikki tiedot lukuun ottamatta niitä, jotka laki saattaa aika ajoin velvoittaa meitä säilyttämään.

Joissakin tapauksissa voimme anonymisoida henkilötietosi (niin että niitä ei voida enää yhdistää sinuun) tutkimus- tai tilastointitarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja määräämättömän ajan ilman, että sinulle ilmoitetaan asiasta erikseen.

8. Ovatko tietosi turvassa? 

Sivusto on toteuttanut tarvittavat digitaaliset ja infrastruktuuriin liittyvät turvatoimet fyysisissä tietotekniikka- ja tietovarastotiloissa suojatakseen tietojesi katoamiselta, väärinkäytöltä ja muuttamiselta.

Henkilökohtaisia tietojasi saavat käyttöönsä vain sivuston henkilökunta, joka tarvitsee pääsyn tiettyihin tietoihin suorittaakseen työhönsä liittyviä tehtäviä.

Henkilökohtaiset tietosi on suojattu salasanalla turvallisessa digitaalisessa salausympäristössä.

Noudatamme kaikkia henkilötietojen suojaamista koskevia säännöksiä.

9. Muutammeko tietosuojakäytäntöämme?

Tällä sivulla ilmoitetaan tietosuojakäytäntömme tulevaisuudessa mahdollisesti tehtävistä muutoksista, ja tarvittaessa niistä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Tarkista säännöllisesti, onko tietosuojakäytäntömme päivitetty tai muuttunut. Jos et hyväksy muutoksia, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakastukeen tai suljet tilisi muulla tavoin.

10. Olemmeko vastuussa kolmannen osapuolen sivustoista? 

Heti kun poistut sivustolta tai sinut ohjataan muulla tavoin toiselle sivustolle (“Kolmannen osapuolen sivusto”) esimerkiksi klikkaamalla sivustolla mainostettua mainosta tai kolmannen osapuolen banneria, sovelletaan kolmannen osapuolen sivuston ehtoja, tietosuojakäytäntöjä ja tietojenkäsittelykäytäntöjä (joihin meillä ei ole mitään vaikutusvaltaa), eivätkä sivuston ehdot ja tämä tietosuojakäytäntö enää koske sinua ja käyttöäsi tällaisella kolmannen osapuolen sivustolla.

11.  Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käsittelystä.

Pyydämme, että yrität ensin ratkaista mahdolliset ongelmat meidän kanssamme, vaikka sinulla on oikeus ottaa yhteyttä valvontaviranomaiseen milloin tahansa.

Tilaa uutiskirje saadaksesi tiedotteita JohnSlotsilta!

Sähköpostiosoitteen on oltava käytössä.

Sähköpostiosoite ei ole käytössä.

* Sinun tulee olla täysi-ikäinen tilataksesi uutiskirjeemme.

* Kaikissa uutiskirjeissä on peruutuslinkki.

✕︎
Tilaa uutiskirje saadaksesi tiedotteita JohnSlotsilta!
x

Newsletter error