Catena Median tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö, käsi klikkaamassa lukon kuvaketta

JohnSlots.com (“sivusto”) on Catena Median omistama sivusto ja noudattaa siten yrityksen tietosuojakäytäntöä.

Catena Operations Ltd. (“Catena Media”, “me”, “meitä”) käsittelee asiakkaidemme ja verkkosivullamme vierailevien henkilötietoja (“sinä”). Teemme parhaamme käsitelläksemme henkilötietojasi huolellisesti, suojaamalla niitä ja noudattamalla tietosuojalakeja.

Catena Media toimii tulosmarkkinoinnin ja lead generation -markkinoinnin parissa verkossa, pääkonttori on Maltalla ja tytäryhtiöitä on useissa muissa maissa.

Kuinka tämä käytäntö toimii?

Tämän käytännön tavoitteena on selvittää milloin, miksi ja miten käsittelemme sinuun liittyviä tietoja (“henkilötiedot”). Se siis antaa tärkeitä tietoja lakisääteisistä oikeuksistasi. Tämän käytännön tarkoituksena ei ole korvata ehtoja mistään sopimuksesta, joka sinulla on kanssamme, eikä tietosuojalakien sinulle antamia oikeuksia.

Alla olevan luettelon aiheita klikkaamalla pääset lukemaan lisätietoja kustakin aiheesta. Olemme merkinneet yksityisyyskäytännön eri osat nimikkein, jotta löydät helpommin sinulle tärkeimmät tiedot.

Sisällys

  1. KUKA ON VASTUUSSA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYSTÄ?
  2. MITÄ HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?
  3. MIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA KOSKA KÄSITTELEMME NIITÄ?
  4. KENEN ANNAMME KÄYTTÄÄ HENKILÖTIETOJASI?
  5. KANSAINVÄLISET SIIRROT
  6. SUORAMARKKINOINTI
  7. LINKIT
  8. MITEN KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?
  9. MITKÄ OVAT OIKEUTESI?

1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Catena Operations Ltd, jonka rekisteröity osoite on Quantum Place, Triq ix-Xatt Ta´Xbiex, Gzira, Malta GZR 1052, on päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä (henkilötietovastaava). Henkilötietovastaava tarkoittaa yhtiötä, joka vahvistaa henkilötietojen käsittelytavat ja -tarkoituksen.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että vaikka olemme päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä, tietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muillakin yhtiöillä on pääsy. Kaikki yhtiöt, joilla on pääsy henkilötietoihisi, noudattavat tässä käytännössä määrättyjä standardeja.

Catena Media on konserni, joilla on tytäryhtiöitä useassa maassa, esimerkiksi Euroopan unionissa, Australiassa, Japanissa ja USA:ssa.

2. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Saatamme käsitellä seuraavia henkilötietojasi:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Kotiosoite
  • Syntymäaika
  • Ikä
  • Sukupuoli
  • Ammatti
  • IP-osoite
  • Sijaintitiedot
  • Sivuston käyttötiedot
  • Lähettämäsi aineisto, kuten postaukset, kommentit, henkilökohtaiset mieltymykset, mielipiteet, valitukset, chatit
  • Voit halutessasi lähettää muutakin tietoa suoraan meille tai saatamme pyytää sinulta muita tietoja. Saatamme esimerkiksi kerätä sinusta muita tietoja, jos olet yhteydessä mahdolliseen asiakaspalveluumme tai otat meihin muuten yhteyttä

3. Mihin käytämme henkilötietojasi ja koska käsittelemme niitä?

Catena Media kerää tietoja suoraan sinulta käyttäessäsi palveluitamme tai kun vierailet verkkosivuillamme.

Käytämme henkilötietoja:

  • lähettäessämme tuotteisiin ja palveluihin liittyviä, myyntiä edistäviä sähköpostiviestejä, joihin olet antanut suostumuksesi. Katso myös alta kohta suoramarkkinoinnista
  • parantaaksemme markkinointiviestintäämme hyödyntämällä esimerkiksi evästeiden kaltaista teknologiaa, jonka avulla vahvistamme, avasitko markkinointisähköpostin tai klikkasitko sähköpostissa olevaa linkkiä
  • mahdollisesti tarkistaaksemme, oletko oikeutettu bonuksiin tai tarjouksiin
  • analysoidaksemme tietoja järjestelmissämme ja tietokannoissamme parantaaksemme liiketoimintaamme ja verkkosivujamme käyttäjien mieltymysten mukaan sekä parantaaksemme palvelua ja käyttäjäkokemusta
  • parantaaksemme ja kohdentaaksemme meiltä ja kolmansilta osapuolilta tulevaa tulevaa mainontaa
  • mahdollisesti rekisteröidäksemme sinut keskustelufoorumiin tai yhteisöön kommenttien antamista varten/li>
  • noudattaaksemme laillisia velvoitteitamme tai oikeuksiamme

Käsittelemme henkilötietojasi vain tässä kohdassa 3 mainittuihin tarkoituksiin ja ollessamme varmoja siitä, että:

  • olet antanut meille suostumuksesi käyttää tietoja tällä tavalla esimerkiksi, kun olet pyytänyt tai antanut suostumuksesi vastaanottaa suoramarkkinointia meiltä, tai
  • on välttämätöntä käyttää henkilötietojasi tukeaksemme liiketoimintamme “laillisia intressejä” (esimerkiksi saadaksesi meiltä víestejä, analysoidaksemme ja jakaaksemme evästeiden avulla kerättyjä tietoja analysointi- ja markkinointitarkoitukseen, parantaaksemme tuotteitamme tai markkinointiviestintäämme, analysoidaksemme tiedostojamme, tai vastataksemme kysymyksiisi mahdollisen asiakaspalvelumme kautta), kohtuullisella tavalla ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

4. Kenen käyttöön annamme henkilötietojasi?

Työskentelemme useiden kolmansien osapuolten kanssa, jotka hallinnoivat toimintaamme ja toimittavat palveluja. Nämä kolmannet osapuolet saattavat toisinaan tarvita henkilötietojasi:

  • Postisovellusten toimittajamme:
    • Salesforce.com EMEA Limited on Englannissa perustettu osakeyhtiö
    • Aweber Systems, Inc., sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield -sertifioitu, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme
    • Postisovelluksen toimittajamme GetResponse Sp. z o.o., joka toimii Puolasta käsin
  • Plugin-ohjelmien toimittajamme ja WordPress.com Automattic, Inc.:n isäntä, sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield -sertifioitu, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme.
  • Evästeiden (ja samanlaisten teknologioiden) toimittajat (esimerkiksi Google, Hotjar ja VWO) käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa henkilötietovastaavina. Katso lisätiedot evästekäytännöstämme.
  • Palvelujen toimittajat tai henkilötietorekisterin pitäjät, esimerkiksi pilvipalvelut, käsittelevät henkilötietojasi ohjeidemme mukaan.
  • Catena Media Groupin tytäryhtiöt, jotka sijaitsevat sekä EU:n/Euroopan talousalueen sisällä että sen ulkopuolella. Henkilötietojen siirto tapahtuu Catena Median konsernin sisäisten tiedonsiirtosopimusten mukaisesti.
  • Jos meillä on lain määräämä velvollisuus suostua julkaisemaan tietoja täyttääksemme lakimääräiset velvoitteemme tai suojellaksemme etujamme tai turvallisuuttamme.
  • Mikäli myymme, ostamme tai organisoimme uudelleen liiketoimintaamme tai omaisuuttamme tai jos kolmas osapuoli, mukaan lukien mahdolliset myyjät tai ostajat, hankkii omaisuuttamme.

5. Kansainväliset siirrot

Kansainväliset siirrot tarkoittavat henkilötietojen siirtämistä Euroopan unionin ulkopuolella olevaan maahan.

Kohdan 4 mukaisesti saatamme antaa henkilötietosi käyttöön kolmannelle osapuolelle, joka saattaa sijaita Euroopan unionin ulkopuolella.

Voimme myös ilmoittaa henkilötietosi, mikäli saamme siihen lainmukaisen pyynnön tai pyynnön ulkomaan viranomaiselta Euroopan yhteisön ulkopuolelta.

Varmistamme aina, että jokainen kansainvälinen tietojen siirto tapahtuu suojelemalla sinun oikeuksiasi ja etujasi. Jokainen lainvalvontaviranomaiselta tai sääntelyviranomaiselta saatu tietopyyntö tutkitaan tarkoin ennen kuin henkilötietoja luovutetaan.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä lisätietoja yllä mainitusta suojatoimista. Ota meihin yhteyttä (katso kohta 8), mikäli toivot lisätietoja.

6. Suoramarkkinointi

Saatamme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä tuotteista ja palveluista, joita me ja yhteistyökumppanimme tarjoamme, kuten esimerkiksi nettikasino-, vedonlyönti- ja finanssipalveluista. Tämä voi tapahtua sähköpostitse tai kohdistetun verkkomainonnan muodossa.

Henkilötietojesi käyttö sähköiseen markkinointiviestintään perustuu antamaasi suostumukseen vastaanottaa tällaisia viestejä. Lain näin salliessa henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin perustuu laillisiin etuihimme (katso kohta 3 yllä). Jos olemme saaneet suostumuksesi, käytämme kolmansia osapuolia apunamme henkilötietojesi prosessoimiseksi markkinointitarkoituksia varten (katso kohta 4 yllä).

Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista jatkossa ja lopettaa sähköisten markkinointiviestien vastaanottaminen. Voit käyttää markkinointiviestien vastaanottamisen perumislinkkiä, joka löytyy kaikista suoramarkkinointiviesteistämme tai voit ottaa yhteyttä meihin (katso kohta 8).

Rajoitamme suoramarkkinoinnin kohtuulliselle ja sopivalle tasolle, ja lähetämme viestejä, joiden arvelemme kiinnostavan sinua tai sopivan sinulle, sinusta saamiemme tietojen perusteella.

7. Linkit

Saatamme käyttää kolmansien osapuolten mainontaa tai muuta sisältöä, joka linkittyy kolmannen osapuolen sivustolle. Jos klikkaat kolmannen osapuolen mainosta tai linkkiä, huomaathan, että poistut sivustoltamme ja mahdolliset tietosi käsitellään kolmannen osapuolen yksityisyys- ja evästekäytännön perusteella. Suosittelemmekin sinua tutustumaan kunkin osapuolen käytäntöihin.

8. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin se on kohtuullisuuden nimissä tarpeellista kohdassa 3 lueteltuihin tarkoituksiin.

Joissakin tapauksissa säilytämme henkilötietojasi tietyn ajanjakson täyttääksemme esimerkiksi lain, verotuksen tai kirjanpidon asettamat vaatimukset.

Huolehdimme henkilötietojen säilyttämiskäytännön ylläpidosta. Kun sinun henkilötietojasi ei enää tarvita, varmistamme, että ne joko poistetaan turvallisesti tai tehdään nimettömiksi.

9. Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on joukko henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Lisätietoja näistä oikeuksista löydät alla.

Käyttääksesi oikeuksiasi voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai kirjoittamalla Catena Medialle yllä, kohdassa 1 mainittuun osoitteeseen.

Huomioi seuraavat seikat halutessasi käyttää oikeuksiasi:

OikeusMitä se tarkoittaa?
TarkistaminenVoit pyytää meitä:
  • vahvistamaan käytämmekö henkilötietojasi;

  • toimittamaan sinulle kopion näistä tiedoista;

  • toimittamaan sinulle muut henkilötietoihisi liittyvät tiedot (esimerkiksi meillä olevat tiedot, mihin käytämme niitä, kenelle annamme niitä, siirrämmekö niitä EU:n ulkopuolelle ja kuinka suojaamme ne, kuinka kauan säilytämme niitä, mitä oikeuksia sinulla on, kuinka voit tehdä valituksen, mistä olemme saaneet tietosi ja olemmeko me käyttäneet automaattista päätöksentekoa tai profilointia) siinä määrin kuin tiedot eivät löydy jo tästä käytännöstä.
OikaisuVoit pyytää meitä oikaisemaan virheelliset henkilötiedot. Pyrimme vahvistamaan tietojen virheettömyyden ennen oikaisua.
PoistaminenVoit pyytää poistamaan henkilötietosi, mutta ainoastaan kun:
  • niitä ei enää tarvita tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin; tai

  • olet perunut suostumuksesi (silloin kun prosessi perustui suostumukseesi); tai

  • käytät oikeutta kieltäytyä hyväksymästä (katso Vastustaminen alla); tai

  • kun niitä on käytetty laittomasti; tai

  • niitä tarvitaan noudattamaan lakivelvoitteita.
Emme ole velvollisia poistamaan henkilötietojasi mikäli niiden käyttäminen on välttämätöntä, kuten esimerkiksi:
  • lakimääräysten noudattamiseksi; tai

  • oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
On myös tiettyjä muita olosuhteita, joissa emme ole velvollisia suostumaan poistamisvaatimuksiisi, mutta nämä kaksi ovat todennäköisimpiä syitä, joissa kieltäytyisimme poistovaatimuksesta.
RajoittaminenVoit pyytää meitä rajoittamaan (ts. säilyttämään mutta ei käyttämään) henkilötietojesi käyttöä, mutta vain kun:
  • tietojen virheettömyys on kiistanalainen (katso Oikaiseminen), antaaksesi meidän tarkistaa tietojen virheettömyys; tai

  • käyttö on laitonta, mutta et halua niitä poistettavaksi; tai

  • niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin, mutta meillä on edelleen tarve oikeudellisen vaateen perustelemiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai

  • olet käyttänyt oikeuttasi vastustaa henkilötietojesi käyttöä ja pääasiallisten syiden vahvistaminen on ratkaisematta.
Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttämistä noudattamalla rajoituspyyntöä:
  • kun meillä on suostumuksesi; tai

  • oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai

  • suojellaksemme toisen luonnollisen tai juridisen henkilön oikeuksia.
SiirrettävyysVoit pyytää meitä toimittamaan henkilötietosi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää saada ne porttauksena suoraan toiselle henkilötietovastaavalle, mutta kuitenkin vain jos:
  • käyttö perustuu suostumukseesi tai kanssasi laadittuun sopimukseen; ja

  • käyttö tapahtuu automaattisin keinoin.
VastustaminenVoit vastustaa henkilötietojesi käyttöä, joka perustuu “lainmukaisiin etuihimme”, mikäli katsot perusoikeuksiesi ja vapauksiesi painavan enemmän kuin lainmukaiset etumme. Meillä on mahdollisuus osoittaa, että meillä on pakottavat lainmukaiset edut, jotka menevät oikeuksiesi ja vapauksiesi edelle.
Kansainväliset siirrotVoit pyytää kopion tai viitetiedot suojasta, jonka alla henkilötietosi on siirretty Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Saatamme muokata tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä dokumentteja (ts. piilottaa tiettyjä näiden dokumenttien sisältämiä tietoja) kaupallisen arkaluontoisuuden vuoksi.
ValvontaviranomainenSinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käytöstä. Pyydämme kuitenkin, että pyrit ratkaisemaan ongelman ensin meidän kanssamme, vaikka sinulla on milloin tahansa mahdollisuus kääntyä valvontaviranomaisen puoleen.

Versio 2.0, helmikuu 2021

Tilaa uutiskirje saadaksesi tiedotteita JohnSlotsilta!

Sähköpostiosoitteen on oltava käytössä.

Sähköpostiosoite ei ole käytössä.

* Sinun tulee olla täysi-ikäinen tilataksesi uutiskirjeemme.

* Kaikissa uutiskirjeissä on peruutuslinkki.

✕︎
Tilaa uutiskirje saadaksesi tiedotteita JohnSlotsilta!
x

Newsletter error