Personvernerklæring

Hos JohnSlots.com verdsetter vi personvernet ditt like mye som deg, og vi har laget denne personvernerklæringen som sikrer deg trygghet. Denne personvernerklæringen (“Personvernreglene”), sammen med de generelle vilkårene og betingelsene for nettstedet, angir grunnlaget for hvilke personopplysninger vi samler inn fra deg, eller som du oppgir til oss, vil bli behandlet av oss.

Vennligst les følgende nøye for å forstå våre synspunkter og praksis angående dine personopplysninger og hvordan vi vil behandle dem. Ved å besøke nettstedet vårt godtar og samtykker du til praksisene beskrevet i denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig for denne nettsiden er: Kommer snart

Du kan kontakte behandlingsansvarlig for alle spørsmål i forhold til måten vi bruker dine personopplysninger på på Kommer snart.

1. Hvilke data samler vi inn om deg?

Personopplysninger eller personlig informasjon betyr all informasjon om en person som denne personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre forskjellige typer personopplysninger om deg som vi har gruppert som følger:

“Identitetsdata” inkluderer fornavn, etternavn eller lignende identifikator.

“Kontaktdata” inkluderer e-postadresse og telefonnumre.

“Profildata” inkluderer ditt brukernavn og passord (kryptert), påloggings- og utloggingstider.

“Markedsførings- og kommunikasjonsdata” inkluderer dine preferanser for å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter, dine kommunikasjonspreferanser og all korrespondanse vi hadde med deg. Denne kategorien inkluderer også innhold du sender inn, for eksempel innlegg, kommentarer, personlige preferanser, meninger, klager, chatter.

“Tekniske data” inkluderer Internett-protokoll (IP)-adressen som brukes til å koble datamaskinen til Internett, påloggingsinformasjon, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstilling, nettleserplugintyper og -versjoner, din internettleverandør (ISP), enheten din, posisjonen din, operativsystemet og plattformen, overskriften på forespørslene dine og andre identifikatorer på nettet.

“Bruksdata” inkluderer informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, inkludert hele Uniform Resource Locators (URL) og sideinteraksjonsinformasjon.

Vi samler også inn, bruker og deler «aggregerte data» som statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Samlede data kan utledes fra dine personopplysninger, men anses ikke som personopplysninger i loven da disse dataene ikke direkte eller indirekte vil avsløre din identitet. For eksempel kan vi samle bruksdataene dine for å beregne prosentandelen av brukere som har tilgang til en bestemt nettsidefunksjon. Men hvis vi kombinerer eller kobler aggregerte data med dine personlige data slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi samler ingen informasjon om din rase eller etnisitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om din helse og genetiske og biometriske data.

2. Hvordan samles dine personopplysninger inn?

Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn data fra og om deg, inkludert gjennom:

Direkte interaksjoner: du kan gi oss dine identitetsdata, kontaktdata og profildata mens
a) du registrerer deg på nettstedet vårt
b) abonner på vårt nyhetsbrev
c) du kontakter oss
d) når du deltar i noen av våre kampanjer

e) du sender inn et innhold som innlegg, kommentarer, personlige preferanser, meninger, klager, chatter

Automatiserte teknologier eller interaksjoner: Når du samhandler med nettstedet vårt, vil vi automatisk samle inn tekniske data om utstyret ditt, surfehandlinger og mønstre. Vi samler inn disse dataene ved å bruke informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier. Nettstedet kjører målrettede annonser basert på din personlige informasjon. Dette betyr at nettstedet gir deg annonser spesifikt basert på dine interesser som vi ville ha registrert gjennom din interaksjon med nettstedet eller ellers gjennom informasjon samlet inn av analyseplattformer som vi bruker eller gjennom informasjonskapsler. For å lære mer om disse funksjonene, vennligst besøk vår policy for informasjonskapsler.

Tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder: Vi kan samarbeide med tredjeparter (som innholdsleverandører og analyseselskaper, f.eks. Google Analytics) for å hjelpe oss med å forbedre tjenestene til nettstedet og bedre forstå hvordan du samhandler med nettstedet, samt støtte våre initiativer . Disse selskapene kan samle inn informasjon fra deg automatisk i forbindelse med besøket ditt. For å lære mer om informasjonskapslene vi bruker, se våre retningslinjer for informasjonskapsler.

3. Hvordan brukes din personlige informasjon?

Vi vil kun bruke dine personopplysninger til formålene vi samlet dem inn for, med mindre vi med rimelighet vurderer at vi trenger å bruke dem av en annen grunn og den grunnen er forenlig med det opprinnelige formålet.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine personopplysninger uten din viten i de begrensede situasjonene der dette er påkrevd eller tillatt ved lov.

Formål/aktivitet Kategori av data Lovlig grunnlag for behandling, herunder grunnlag for legitim interesse
For å registrere deg som ny bruker (a) Identitet(b) Kontakt(c) Profildata (a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å holde journalene våre oppdatert)
For å administrere forholdet vårt til deg som vil inkludere: (a) Varsle deg om endringer i våre vilkår for bruk eller personvernregler (b) Opprettholde en brukerkonto hos oss. (a) Identitet(b) Kontakt(c) Profil(d) Markedsføring og kommunikasjon (a) Utførelse av en kontrakt med deg (b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å holde journalene våre oppdatert)
For å sende deg reklameinformasjon og nyhetsbrev (a) Identitet(b) Kontakt(c) Profil(d) Bruk(e)Markedsføring og kommunikasjon (a) Samtykke (hvis vi kontakter deg ved hjelp av direkte markedsføring)
For å administrere og beskytte virksomheten vår og nettstedet (inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, systemvedlikehold, støtte, rapportering og hosting av data) (a) Teknisk (a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å drive virksomheten vår, levering av administrasjons- og IT-tjenester, nettverkssikkerhet og i sammenheng med en virksomhetsomorganisering eller grupperestruktureringsøvelse)
For å levere relevant nettstedinnhold og annonser til deg og måle eller forstå effektiviteten til annonseringen vi leverer til deg (a) Identitet(b) Kontakt(c) Profil(d) Bruk(e) Markedsføring og kommunikasjon(f) Teknisk (a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å levere relevante interesser til deg gjennom nettstedet basert på tidligere aktivitet og preferanser)
For å bruke dataanalyse for å forbedre nettsiden, produktene, markedsføringen, kunderelasjonene og opplevelsene våre (a) Teknisk(b) bruk (a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å definere typer brukere, for å holde nettstedet vårt oppdatert og relevant og for å utvikle virksomheten vår)
For å komme med forslag og anbefalinger til deg om produkter som kan være av interesse for deg (a) Identitet(b) Kontakt(c) Teknisk(d) Bruk(e) Profil(f) Markedsførings- og kommunikasjonsdata (a) Samtykke
(b) Utførelse av en kontrakt med deg
For å la deg delta i alle gratis spill, turneringer, konkurranser og konkurranser som er tilgjengelige på nettstedet (“gratis begivenheter”). For å kommunisere med deg detaljer om eventuelle gratisarrangementer som finner sted, eller detaljer om eventuelle kommende trekninger eller resultater fra tidligere gratisarrangementer. I tilfelle du er vinneren av et gratisarrangement, å publisere grunnleggende personlig informasjon på nettstedet og informere om at du er vinneren. (a) Identitet(b) Kontakt(c) Profil(d)Markedsføring og kommunikasjon (a) Utførelse av en kontrakt med deg (b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å holde journalene våre oppdatert)
For å la deg legge inn anmeldelsen din, mening om kasinoene som støtter fellesskapet (a) Markedsføring og kommunikasjon (a) Utførelse av en kontrakt (aktiver nettstedets funksjon som oppfyller dets forretningsformål)

Husk at du alltid kan trekke tilbake samtykket ditt i brukerkontoen din ved å følge avmeldingslenken i nyhetsbrevene eller kontakte oss.

4. Hvem deler vi dine personopplysninger med?

Vi handler ikke, deler, overfører eller avslører noen av dine personlige opplysninger, med mindre annet er gitt i denne personvernerklæringen eller som på annen måte kreves av og i samsvar med gjeldende lov.

Vi krever at alle tredjeparter respekterer sikkerheten til dine personopplysninger og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjeparts tjenesteleverandører å bruke dine personopplysninger til sine egne formål og tillater dem kun å behandle dine personopplysninger for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner.

Vi kan gi dine personopplysninger til dets tilknyttede selskaper eller relaterte selskaper for legitime forretningsformål.

Vi søker å samarbeide med selskaper som tilbyr tjenester, løsninger og kampanjer vi føler vil være av verdi for våre kunder, og i slike tilfeller vil vi gi deg slike tjenester, løsninger og kampanjer fra slike andre selskaper.

Vi kan frigi informasjonen din dersom vi blir pålagt å gjøre det ved lov for å overholde eventuelle juridiske prosesser.

I tilfelle en sammenslåing, omorganisering eller salg av nettstedet kan vi overføre all registrert personlig og ikke-personlig informasjon til alle relevante tredjeparter. I dette tilfellet vil nettstedet informere brukere før personlig informasjon blir underlagt en annen personvernpolicy.

Vi overfører dine personopplysninger til våre tjenesteleverandører eller partnere utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Vi skal kun overføre dine personopplysninger utenfor EØS i tilfelle de respektive landene som slike data skal overføres til, gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for dine personopplysninger.

Å avgjøre om et tilstrekkelig nivå av beskyttelse av dine personopplysninger er gitt er basert på eksistensen av ett av følgende:
EU-kommisjonen har bestemt at det respektive tredjelandet, territoriet eller en spesifisert sektor i det tredjelandet sikrer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for dataoverføringer;
Tjenesteleverandøren eller partneren som personopplysningene dine skal overføres til, gir passende sikkerhetstiltak og registrerte rettigheter og tilstrekkelige rettsmidler for registrerte er tilgjengelige. Hensiktsmessige sikkerhetstiltak kan gis på ulike måter, inkludert bruk av standard kontraktuelle klausuler godkjent av EU-kommisjonen. For mer informasjon vennligst klikk her.
Vi forbeholder oss også retten til å gi statistikk om din bruk av nettstedet, salg, trafikk og annen statistisk informasjon knyttet til nettstedet til tredjeparter, uten imidlertid å identifisere din identitet.

Vi gir ingen garanti mot bruk av informasjonen din av tredjeparts nettsteder knyttet til og fra nettstedet.

5. Generelle retningslinjer for kontoregistrering

Du kan registrere en gratis konto på nettstedet. Vær oppmerksom på at det ikke er obligatorisk å gjøre det for å fortsette å bruke nettstedet og delta i kampanjene som tilbys med mindre annet er oppgitt.

Kontoregistrering er ikke tilgjengelig for barn og besøkende under 18 år (eller tilsvarende minimumsalder i den relevante jurisdiksjonen). I samsvar med denne personvernerklæringen, registrerer, lagrer eller avslører ikke nettstedet bevisst noen personlig informasjon relatert til barn og besøkende under 18 år (eller tilsvarende minimumsalder i den relevante jurisdiksjonen).

Når du har registrert en konto, kan du når som helst be om at kontoen deaktiveres eller slettes. Vær oppmerksom på at vi vil beholde den registrerte informasjonen i vårt sikre arkiv for statistiske og analyseformål, som forklart bedre i punkt 7. nedenfor.

Beskyttelse av barn

Nettstedet er en informasjonsportal for online gambling, og som sådan er ingen av markedsføringsinnholdet, produktene, tjenestene eller kampanjene egnet for, eller målrettet mot, barn og besøkende under 18 år (eller tilsvarende minimumsalder i det aktuelle området jurisdiksjon). Nettstedet ber ikke bevisst om eller samler inn personopplysninger fra barn under 18 år. Hvis nettstedet oppdager at det ved et uhell har samlet inn personopplysninger fra et barn under 18 år, vil det fjerne barnets personopplysninger fra registrene så snart det er rimelig mulig. . Nettstedet har intet ansvar for handlinger utført av barn eller besøkende under 18 år (eller tilsvarende minimumsalder i den relevante jurisdiksjonen) basert på innholdet som finnes på nettstedet, eller noen av dets underdomener og sider, og heller ikke våre utgående markedsføringskampanjer (inkludert men ikke begrenset til vårt e-postnyhetsbrev).

6. Hvilke rettigheter har du?

Under visse omstendigheter har du rettigheter i henhold til databeskyttelseslover i forhold til dine personopplysninger:

Du har rett til:

Be om tilgang til dine personopplysninger (ofte kjent som en “forespørsel om tilgang til registrerte”). Dette gjør at du kan motta en kopi av personopplysningene vi har om deg og kontrollere at vi behandler dem på lovlig vis.
Be om retting av personopplysningene vi har om deg. Dette gjør det mulig for deg å få korrigert eventuelle ufullstendige eller unøyaktige data vi har om deg, selv om vi kan trenge å bekrefte nøyaktigheten til de nye dataene du gir oss.

Be om sletting av dine personlige data. Dette gjør at du kan be oss om å slette eller fjerne personopplysninger der det ikke er noen god grunn for oss til å fortsette å behandle dem. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne dine personopplysninger der du har utnyttet din rett til å protestere mot behandling (se nedenfor), der vi kan ha behandlet opplysningene dine ulovlig eller hvor vi er pålagt å slette dine personopplysninger for å overholde lokal lov. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kanskje ikke alltid er i stand til å etterkomme forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske årsaker der vi må overholde gjeldende lover eller der det på annen måte er en legitim interesse for oss å ikke etterkomme en slik forespørsel.

Ellers kan du be brukere om å slette alle dine personlige data når som helst, og på hvilket tidspunkt vil vi gjøre vårt beste for å etterkomme forespørselen din. Vær oppmerksom på at i tilfelle du ønsker at vi skal slette dataene dine knyttet til en jobbsøknad, vil vi ikke kunne vurdere deg for fremtidige jobbroller som kan bli tilgjengelige og som kan passe til søknaden din med mindre du søker på nytt og sender inn informasjonen igjen.

Protestere mot behandling av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller interessen til en tredjepart) og det er noe ved din spesifikke situasjon som gjør at du ønsker å motsette deg behandling på denne grunn, da du føler at det påvirker din grunnleggende rettigheter og friheter. I noen tilfeller kan vi imidlertid vise at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle informasjonen din som overstyrer dine rettigheter og friheter.

Be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Dette gjør at du kan be oss om å stanse behandlingen av dine personopplysninger i følgende scenarier:
a) hvis du vil at vi skal fastslå dataenes nøyaktighet
b) hvor vår bruk av dataene er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette dem
c) hvor du trenger at vi oppbevarer dataene selv om vi ikke lenger trenger dem, da du trenger dem for å etablere, utøve eller forsvare rettslige krav.
d) du har protestert mot vår bruk av dataene dine, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime grunner til å bruke dem.
Be om overføring av dine personopplysninger til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format. Merk at denne retten kun gjelder for automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kunne bruke, eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.
Trekk tilbake samtykke når som helst der vi er avhengige av samtykke for å behandle dine personopplysninger. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av enhver behandling utført før du trekker tilbake samtykket. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende at vi ikke kan tilby visse produkter eller tjenester til deg. Vi vil informere deg om dette er tilfelle når du trekker tilbake samtykket ditt. Du trenger ikke å betale et gebyr for å få tilgang til dine personlige data (eller for å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet, repeterende eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å etterkomme forespørselen din under disse omstendighetene. Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert. Vi vil beholde kopier av all kommunikasjon du sender til oss (inkludert kopier av e-post, chat-kommunikasjon) for å opprettholde nøyaktige registre over informasjonen vi har mottatt fra deg . Du kan også utøve rettighetene dine når som helst ved å kontakte oss på XXXX.

7. Hvor lenge beholder vi dine personopplysninger?

Du kan be oss om å slette dataene dine ved å stenge brukerkontoen din. I så fall vil vi umiddelbart slette all informasjon bortsett fra den som vi fra tid til annen kan være pålagt å beholde ved lov.

I noen tilfeller kan vi anonymisere dine personopplysninger (slik at de ikke lenger kan knyttes til deg) for forskning eller statistiske formål, i så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.

8. Er dataene dine sikret?

Nettstedet har implementert nødvendige digitale og infrastrukturmessige sikkerhetstiltak ved de fysiske IT- og datalagringsanleggene for å beskytte mot tap, misbruk og endring av informasjonen din.

Din personlige informasjon vil kun bli eksponert for ansatte på nettstedet som trenger tilgang til visse data for å utføre funksjonene knyttet til deres stilling i selskapet.

Din personlige informasjon er passordbeskyttet i et sikkert digitalt krypteringsmiljø.

Vi følger alle regler for beskyttelse av personopplysninger.

9. Endrer vi personvernreglene våre?

Eventuelle endringer vi gjør i vår personvernerklæring i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden og, der det er hensiktsmessig, varslet til deg via e-post. Kom innom ofte for å se eventuelle oppdateringer eller endringer i personvernreglene våre. I tilfelle du ikke er enig i noen endringer, anbefaler vi at du kontakter kundestøtte eller på annen måte stenger kontoen din.

10. Er vi ansvarlige for tredjeparts nettsteder?

Så snart du forlater nettstedet eller på annen måte blir omdirigert til et annet nettsted (“tredjepartsnettsted”) ved for eksempel å klikke på en annonse eller et banner med tredjepartsmerker annonsert på nettstedet, vilkårene og betingelsene, personvernreglene og databehandlingspraksis (og som vi ikke har kontroll over) på tredjepartssiden skal gjelde, og vilkårene og betingelsene for nettstedet og denne personvernerklæringen skal ikke lenger gjelde for deg og enhver bruk du gjør på en slik tredjepart Nettstedet.

11. Tilsynsmyndigheten

Du har rett til å sende inn en klage til den ansvarlige lokale tilsynsmyndigheten på vår behandling av dine personopplysninger.

Vi ber deg prøve å løse eventuelle problemer med oss først, selv om du har rett til å kontakte din tilsynsmyndighet når som helst.

Erfaren casinoekspert
Lilly Berntzen JS photo

Casinoekspert

644 Artikler

Lilly er en av våre casinoeksperter. Hun fokuserer på alt innen casinonyheter, villkår for spillere og ansvarlig spilling. Lilly er også glad i design og sørger for at siden er brukervennlig. Med Lillys kunnskap og erfarig er du i trygge hender når du leser hennes tekster og omtaler.

Ekspert på :

Online Gambling Casinos & Sportsbooks Kortspill

Mer info om Lilly Berntzen arrow